Informatieve links

ccv-veiligondernemen.nl is dé veiligheidswebsite voor ondernemers. De ondermer vindt er praktische hulpmiddelen, nieuws en allerlei tips over bijvoorbeeld winkelcriminaliteit, overvallen, geweld, agressie, interne criminaliteit, veilig ondernemen en veilig uitgaan. De komende periode wordt de website nog aangevuld met informatie over onder andere cameratoezicht en inbraak.

Meld- en Herstellijn: 024-329 2 329 (betreft het Nijmeegse deel van het bedrijventerrein)
Mocht u in het openbaar gebied zaken aantreffen die opgeruimd of gerepareerd moeten worden dan kunt u dit melden bij de Meld- en Herstellijn van de gemeente Nijmegen. Hierbij valt te denken aan zwerfvuil, kapotte borden, scheve lantaarnpalen, etc. Hiervoor is speciaal een app ontworpen voor Apple of Android. Deze app kunt u gratis downloaden via de app store. U kunt dan zoeken op “Meld&Herstel”. Zorg dat u uw GPS aan heeft staan in uw telefoon en volg de handleiding.

Voor meldingen in Gemeente Wijchen kunt u contact opnemen met wijkbeheerder Theo Peters; 024-7517238, of t.j.peters@drutenwijchen.nl

De Gemeente Wijchen biedt ook een app voor meldingen. Zie hiervoor ‘mijn gemeente app’ in de app store.

SOS4US app: Een verdachte situatie, dringend medische hulp nodig of bedreigd door inbraak of geweld? Met de SOS4US app bouw je eenvoudig een digitaal netwerk om je heen waar je elk gewenst moment een beroep op kunt doen. Je kiest bekenden die je vertrouwt en koppelt hen aan een specifieke locatie. De app is gratis verkrijgbaar in de App Store en in de Google Play Store.

INTERNETSITES
www.nijmegen.nl Hier kunt u doorlinken naar het Bedrijvenloket van de Gemeente Nijmegen om digitaal uw zaken te kunnen afhandelen.
www.politie.nl/gelderland-zuid
www.wijchen.nl
www.brandweerwijchen.nl
www.mkb.nl (check ook eens de regionale nieuwsberichten: www.mkb.nl > In de regio > Regio Midden > Nieuws)
www.hbd.nl
www.kvk.nl
www.nijmegen.nl
www.slachtofferhulp.nl
www.veiligheidswijzer.nl
www.iknijmegen.nl (Industriële Kring Nijmegen)
www.hetccv.nl (Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid)
www.inboedelverzekering.com/preventie/