Informatieve links

ccv-veiligondernemen.nl is dé veiligheidswebsite voor ondernemers. De ondermer vindt er praktische hulpmiddelen, nieuws en allerlei tips over bijvoorbeeld winkelcriminaliteit, overvallen, geweld, agressie, interne criminaliteit, veilig ondernemen en veilig uitgaan. www.hetccv.nl

Meldingen openbaar gebied gemeente Nijmegen en Wijchen
Mocht u in het openbaar gebied zaken aantreffen die opgeruimd of gerepareerd moeten worden dan kunt u dit melden bij de Meld- en Herstellijn van de gemeente. Hierbij valt te denken aan zwerfvuil, kapotte borden, scheve lantaarnpalen, overlast etc.

Gemeente Nijmegen: Meld- en Herstellijn024-329 2 329 (betreft het Nijmeegse deel van het bedrijventerrein)

Hiervoor is tevens een speciale app beschikbaar voor Apple of Android. Deze app kunt u gratis downloaden via de app store. U kunt dan zoeken op “Meld&Herstel”. Zorg dat u uw GPS aan heeft staan in uw telefoon en volg de handleiding.

Gemeente Wijchen: kunt u contact opnemen met wijkbeheerder Theo Peters; 024-7517238, of t.j.peters@drutenwijchen.nl

De Gemeente Wijchen biedt ook een app voor meldingen.
Download de ‘MijnGemeente’ app in de Google Play store of Apple store. Kies voor gemeente Wijchen.  Melding maken via de website https://www.mijn-melding.nl/wijchen/melding.php

INTERNETSITES
www.nijmegen.nl Hier kunt u doorlinken naar het Bedrijvenloket van de Gemeente Nijmegen om digitaal uw zaken te kunnen afhandelen.
www.wijchen.nl
www.politie.nl/
www.brandweerwijchen.nl
www.mkb.nl
www.kvk.nl
www.slachtofferhulp.nl
www.veiligheidswijzer.nl
www.iknijmegen.nl (Industriële Kring Nijmegen)
www.autoriteitspersoonsgegevens
www.veiligheidswijzer.nl
www.inbraakbeveilging-bedrijfspand