Beveiliging, surveillance en alarmopvolgingen

Het bedrijventerrein wordt beveiligd door een geavanceerd netwerk van cameratoezicht. In december 2017 is een nieuw hypermodern en sluitend camerasysteem opgeleverd. Met kwade bedoelingen is het voortaan onmogelijk om ongezien te blijven. Informatie over het camerasyteem, de bewaartijden van de beelden en de vorderingsprocedure bij de politie, is te verkrijgen bij de parkmanager.

Maar de collectieve beveiliging gaat nog verder. Er is 365 dagen per jaar surveillance op het terrein. De surveillance wordt verzorgd door Invest Beveiliging en Bewaking. Vanaf 1 juli 2018 gebeurt dat met een modern electrisch voertuig dat ook voorzien is van de nodige technische beveiligings-snufjes. Het dievengilde is dus gewaarschuwd.

En als er dan toch nog alarm is, dan zijn er diverse beveiligingsbedrijven op het terrein actief die voor de bedrijven de alarmopvolgingen regelen. Veruit de meeste bedrijven laten de alarmopvolgingen regelen door beveiligingsbedrijf Trigion, het bedrijf dat voorheen de gehele collectieve beveiliging verzorgde.

Voor wat betreft de alarmopvolgingen zijn de contactgegevens van Trigion:

Contactgegevens trigion:

 1. John van de Burgt ; teamleider surveillance
  jvdburgt@trigion.nl , 06-26434898
 2. Bennie Wels RSE • KlantManager Mobiele Surveillance
  Trigion Beveiliging • Karel Doormanweg 4 • Postbus 144 3100 AC
  bwels@trigion.nl • 088- 2986200 • 06- 22569584 • www.trigion.nl
 3. Alarmcentrale Trigion = meldkamer
  088-2981500; houd uw pas en pasnummer bij de hand.

Facturen alarmopvolgingen:

Er komen bij ons regelmatig vragen binnen m.b.t. de facturering van de alarmopvolgingen. Voor uw factuurcontrole voert u de volgende stappen uit;

 1. ga naar www.trigion.nl,
 2. Selecteer onder het kopje activiteiten ‘alarmservicecentrale’,
 3. Selecteer onder in de pagina: ms manager online (in rood weergegeven),
 4. Inloggen: username = pasnummer en password = pincode.

In verband met het verlagen van het aantal inbraken en schades op Bijsterhuizen, ontvangt de bedrijvenvereniging jaarlijks een resultaatsparticipatie van Interpolis / Rabobank.