Najaars- / netwerkbijeenkomst 28 november 2018

Op 28 november 2018 vindt de jaarlijkse netwerkbijeenkomst plaats van Bedrijvenvereniging Bijsterhuizen. Dit keer zijn we te gast bij Bol Adviseurs waar u tevens een kijkje kunt nemen in deze mooie, inspirerende moderne werkomgeving. Daarnaast zal de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN) een presentatie geven. De ODRN is gestart met energie- en handhavingscontroles bij ondernemers op Bijsterhuizen. Met voorbeelden wordt uiteengezet waar ondernemers aan moeten voldoen en hoe dit door de ODRN zal worden gehandhaafd.

Het programma start om 17.00 uur. In verband met de voorbereidingen door de catering ontvangen we uw aanmelding graag uiterlijk 20 november a.s. via bedrijvenvereniging@bijsterhuizen.nl

Locatie: Bol Adviseurs, Bijsterhuizen 3165 Wijchen.

Let op! In navigatie ingeven: Bijsterhuizen 3161 Wijchen