Parkmanagement

PARKMANAGER

Foto (C) Ger Loeffen

Ik ben Willy Brink en per januari 2018 met veel plezier als parkmanager voor Bijsterhuizen en Wijchen Oost aan de slag gegaan. Ik ben jurist en heb tot nu nu toe een erg gevarieerd carriereverloop. Ik was bedrijfsjurist en wethouder, en was tot 1 januari 2018 advocaat/mediator op een Wijchens advocatenkantoor. Verder was ik langere tijd gemeenteraadslid en plv. voorzitter van de gemeenteraad van Wijchen en was ik onder meer actief in diverse besturen zoals sc Woezik, ondernemersvereniging Wijchen Centrum, de stichting Woezik Promotie. Ook zat ik in de Raad van Toezicht van woningbouwvereniging Talis.

Als wethouder heb ik 1994 mee aan de tekentafel van Bijsterhuizen mogen zitten. Hoe mooi is het dan om dan nu mee vorm te mogen geven aan de verdere ontwikkeling van deze twee grote bedrijventerreinen die niet alleen in Wijchen maar in de provincie een krachtige rol spelen! Want je kunt nooit achteroverleunen en er is veel te doen. Denk aan veiligheid, duurzaamheid maar ook aan het belang van een goede openbare ruimte of collectieve voorzieningen. Kortom, veel te doen en werk aan de winkel.

Graag tot ziens en vriendelijke groet,

Willy Brink

E-mail: parkmanagement@bijsterhuizen.nl