Parkmanagement

PARKMANAGER

Foto (c) Frank Muller

Mijn naam is Arjan Moerman en sinds april 2020 ben ik Parkmanager voor Bijsterhuizen en Wijchen-Oost. Van huis uit ben ik online marketing strateeg en heb sales functies vervult in de IT en Auto-ID sector, met name in de ziekenhuiswereld, defensie en semi-overheden. Sinds 2017 ben ik eigenaar van Blickfång Communicatie, een online marketing bureau. Naast dit werk zet ik mij in voor commerciële netwerken; zo heb ik Open Coffee Wijchen georganiseerd, was ik voorzitter van MKB Wijchen en ben ik lid van BNI Traianus Nijmegen, waar ik diverse rollen heb ingevuld. Ook ben ik zo’n zes jaar actief geweest als raadscommissielid in de gemeente Wijchen.

En dan heb ik vanaf 1 april 2020 als Parkmanager het stokje over mogen nemen. Manager van 2 grote bedrijventerreinen die niet alleen in Wijchen maar in de provincie een krachtige rol spelen. We bevinden ons midden in een logistiek knooppunt voor Nederland en Duitsland en vormen daarmee een poort naar de rest van Europa. Hiermee zijn de terreinen een grote factor in de regionale werkgelegenheid.

Vanzelfsprekend willen we dat blijven en er is dan ook genoeg te doen. Denk hierbij aan veiligheid, duurzaamheid maar ook aan het belang van een goede openbare ruimte of collectieve voorzieningen. Kortom, veel te doen en werk aan de winkel.

Hartelijke groet, Arjan Moerman

E-mail: parkmanagement@bijsterhuizen.nl