Beveiliging en surveillance

Het bedrijventerrein wordt beveiligd door een geavanceerd netwerk van cameratoezicht. Eind 2017 is een compleet nieuw camerasysteem opgeleverd. Met kwade bedoelingen is het voortaan onmogelijk om ongezien te blijven. Informatie over het camerasyteem, de bewaartijden van de beelden en de vorderingsprocedure bij de politie, is te verkrijgen bij de parkmanager of het secretariaat.

Surveillance

Daarnaast vindt op het terrein collectieve surveillance plaats. Het gehele jaar door rijden tijdens de nachtelijke uren surveillanten van Invest Bewakingsgroep op het bedrijventerrein. Zij zijn continu alert op calamiteiten en onregelmatigheden.

Eigen terrein

Naast beveiliging van de openbare weg op het bedrijventerrein heeft iedere ondernemer de verantwoordelijkheid het eigen terrein zo goed als mogelijk te beveiligen. Dit kan door eigen camera’s en/of aangevuld met alarmopvolging. Diverse beveiligingsbedrijven zijn actief op het bedrijventerrein en het staat de ondernemer vrij een bedrijf naar eigen keuze hiervoor te benaderen.